Böcker

Under de senaste åren har jag fotograferat bilderna till inte mindre än ÅTTA böcker. Det är stort och jag är både glad och stolt över att ha fått möjligheten till det. Extra roligt är det att samtliga författare är kvinnor.

Kreativa Karin

Kajsa Asp Jonson

Maria Blohm

Maja Ljung

”Jag fixar maten”

”Jag fixar maten” matfotograf: Katja Ragnstam / recept: Maja Ljung

Maja Ljung var en av deltagarna i första säsongen av ”Sveriges yngsta mästerkock” på TV4. Hon slutade på en hedrande andra plats, whoop whoop.
Tror att det är nästa exakt ett år sedan jag fick ett samtal i från Majas mamma som undrade om jag ville fotografera Majas bok. Så himla roligt!
Så, under några helt galet intensiva dagar under förra årets påsklov (nej man kan inte vara ledig i från skolan för att göra en kokbok när man är blott 13 år :)) fotograferade vi HELA boken på fem dagar!
Alltså Maja, detta underbarn och med världens gulligaste föräldrar som fanns till hands hela tiden och utan att styra varken dotter eller projekt överhuvudtaget! Majas pappa åkte runt och hämtade upp rekvisita och Majas mamma diskade och var och handlade ungefär 100 gånger per dag ;). Jag är så imponerad och tacksam över att jag fick vara med!

Igår startade årets bokrea och jag noterade att iaf Ica Maxi här i Kungälv har med boken på rean till ett pris som är nära gratis. Så skynda att fynda som det heter :)

kokbok, fotograf, matfotografJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja LjungJag fixar maten - Maja Ljung

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu