nytt

Att förvandla vinter till sommar

Fotografering för Tidningen Hemslöjd.

Jo NU är det sommar (eller…?) jag vet! Men när bilderna till detta jobbet togs var det fortfarande is på väääldigt STORA delar av vattnet. Jag satte lite i halsen när jag kom fram till Ljungskile där jag skulle fotografera Birgitta Eliasson. Jag hade ju ändå i uppdrag att ta bilder med sommarkänsla. Hittade som tur var en del av viken där isen brutits upp och lite sol på det gjorde susen.

Här är resultatet som man även kan se i senaste numret (#3) av Hemslöjd.

Fotograf, Katja Ragnstam, Göteborg, Kungälv, Hemslöjd, Birgitta Eliasson, Ljungskile, Bohuslän

Detta var alltså vad jag möttes av! & jag som skulle ta somriga bilder…

Fotograf, Katja Ragnstam, Göteborg, Kungälv, Hemslöjd, Birgitta Eliasson, Ljungskile, Bohuslän

Birgitta Eliasson (jodå, hon står allt med bara fötter i vinterkylan!) tillverkar oljekläder. Hela kedjan från bomullstyg till färdig sydväst och oljerock.

Fotograf, Katja Ragnstam, Göteborg, Kungälv, Hemslöjd, Birgitta Eliasson, Ljungskile, Bohuslän

Visst blev det väl ändå lite sommarkänsla :).

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *