nytt

Ett barn & en solnedgång, magiskt!

 

Grabben min är 4 år & har naturligtvis blivit fotograferad från dag 1. Sedan ett litet tag tillbaka HATAR han när kameran kommer fram. Jo det är sant, han blir jätte arg och efter ett fåtal bilder sprutar krokodiltårarna! Inte roligt för en fotograferande mamma. Speciellt inte eftersom HAN ju råkar vara det vackraste på denna jord ;).
Jag har gjort många försök under sommaren men väldigt snabbt har jag varit tvungen att sluta för att undvika ett krig.
Så, när den där fantastiska sommarkvällen äntligen kom (& vi dessutom befann oss i den fina lilla röda stugan vid Vänern) tog jag fram kameran & förväntade mig ett NEJ men som av ett mirakel bestämmer sig 4 åringen för att det är helt ok att fotografera honom just denna kväll. (För en gångs skull är jag väldigt glad över att han inte gärna vill sova innan klockan är 23 :)). Finaste sonen går med mig ner till vattnet & jag plåtar flera hundra bilder utan att en enda liten tår visar sig.
En liten del av resultatet kommer här.

sommaren 2012, fotograf Katja Ragnstam

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *