nytt

Julstök & David Dencik

Jösses vad tiden går! Snart är det julafton & jag har som vanligt inte handlat några julklappar… Inte för att det är så många som ska inhandlas men ändå.
Men julskinkan har jag gjort!!!! Den första någonsin faktiskt. Jag håller sakta men säkert på att förvandlas till en riktig husmor ;). Innan jag fick barn var jag alldeles säker på att OM jag någonsin över huvudtaget skulle få barn så skulle det/dom vara tvungna att fara hem till min syster för att få känna doften av nybakat bröd, julskinka, bullar, saft & sylt. Var ganska säker på att jag endast kunde värma upp redan färdig burksoppa eller göra tomatsoppa av pastasås (!!!) där jag slängt i lite salt och fetaost.  MEN kolla vad som hände, i år har jag bakat bullar, bröd (en massa gånger!!!), gjort både lingon- & jorgubbssylt, fläder- & krusbärssaft för att inte tala om alla maträtter som avlöser varandra här i radhusidyllen i Kungälv ;). Ja ja, men jag är inte bara en guru i köket utan då & då fotograferar jag ju oxå.
Häromdagen kom nya Damernas Värld (1/2013) ut & i det numret återfinner man mina bilder på David Dencik som jag gjorde tillsammans med Emma Gray Munthe för ett tag sedan. David Dencik som jag tror de flesta har sett i svenska, danska & amerikanska tv produktioner & film (senast i “Call Girl”) men som inte många känner till namnet på. Eller så var det hemma hos oss i alla fall. Jag fick uppdraget & frågade maken (som har skrivbordet mittemot) om han visste vem var. Nej det visste han inte men googlade & utbrast “MEN DET E JU HAN…!!!” För varje gång som Dencik dyker upp i rutan talar maken om hur bra Dencik är & varje gång har vi tittat på varandra & nästa sagt i mun “…men vad är det nu han heter…!?” Nu vet jag & nu vet ni :).

David Dencik, Fotograf Katja RagnstamDavid Dencik, Fotograf Katja RagnstamDavid Dencik, Fotograf Katja RagnstamDavid Dencik, Fotograf Katja Ragnstam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *