nytt

Klara Zimmergren, is in da house!

Klara Zimmergren, var det någon som missade hennes fina “sommarprat” i P1 2012? Programmet som bland annat handlade om ofrivillig barnlöshet & adoption gick rakt in i hjärtat på många. Inte minst på mig. Jag är ju själv adopterad & ett levande bevis på att det där med barn kan gå vansinnigt fort, utan några som helst planer eller planering. Men det kan också ta år av längtan, sorg, frustration & ovisshet.

En helt annan del av programmet som jag fastnade för var ju detta med hennes längtan om att få lära sig att “dansa tufft, utan de två P:na Prestation & Prestige”. Hur hon drog ihop gäng med gamla vänner & startade kursen “Hiphop för tanter”. Det var med ett stort leende på läpparna jag såg denna glädje framför mig & gissa om jag blev glad när jag fick tillfälle att för Damernas Värld fota Klara Zimmergren. I precis den där danssalen med speglar utförandes hiphop moves till tonerna av Missy Elliot, även nere på golvet!!! Klara, ring mig om det blir en plats över någon gång så ska denna tanten dra på sig sin gamla Adidasjacka signerad Missy ;).

Klara Zimmergren, fotograf Katja Ragnstam, Damernas VärldKlara Zimmergren, fotograf Katja Ragnstam, Damernas Värld

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *