nytt

Växthus fotografering

Fotograf: Katja Ragnstam (Klick & Klang Kreativa AB)
Blomsterkreatör & Stylist: Camilla Malmgren (Fröken Ros)

I torsdags (när snön fortfarande var ett minne blott i Kungälv) gick Camilla Malmgren från Fröken Ros & jag in i hennes växthus för att fotografera påsk- & vårbilder. Ojojoj säger jag bara, som jag kommer att posta växthusbilder framöver. Så många fina bilder & så svårt att välja bort… Det är verkligen en fröjd att jobba tillsammans med en duktig stylist & blomsterkreatör som Camilla. Med mig var även Lisa från Munkegärdeskolan som gjorde sin praktik på Klick & Klang Kreativa AB. Hon fick den inte jätte roliga uppgiften att hålla skärmar för att fixa perfekt skugga. En uppgift som dock är absolut nödvändig när det är för mycket (!) sol. Tur för mig att Lisa ville spendera några dagar med mig :).

Bilderna kommer att användas i vår gemensamma marknadsföring under våren men här får ni en första titt på bilderna från fotograferingen i växthuset.

(Allt på bilderna går att hitta hos Fröken Ros på Ytterbyvägen i Kungälv)

trädgårdsfotografering, fotograf, katja ragnstam, göteborg, kungälv, växthusträdgårdsfotografering, fotograf, katja ragnstam, göteborg, kungälv, växthusträdgårdsfotografering, fotograf, katja ragnstam, göteborg, kungälv, växthusträdgårdsfotografering, fotograf, katja ragnstam, göteborg, kungälv, växthusträdgårdsfotografering, fotograf, katja ragnstam, göteborg, kungälv, växthus

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *